صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش‌بیمارستانی آماده خدمت‌رسانی در روز عید سعید فطر
سرخط خبرها

موانع حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی | تدوین منشور زن در اسلام، در دستورکار قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۱۸۸۵۵
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
موانع حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی | تدوین منشور زن در اسلام، در دستورکار قرار گیرد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حضور زنان نقش بسزایی در امور مالی و برنامه‌ریزی‌ها دارد، گفت: موانع ساختاری، فرهنگی و موانع ذهنی دربرابر حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده روز چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) در نخستین نشست هم‌افزایی، تبادل تجربیات و تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم، با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی اظهار داشت: با نگاه به تجربه دنیا در به‌کارگیری زنان، درمی‌یابیم که حضور زنان موجب بهبود سیاست‌ها شده است و این کشور‌ها رفاه بیشتری در سیاست‌های خود نسبت به خانواده و زنان به کار گرفته‌اند.

وی، کمبود شبکه‌های حرفه‌ای را به عنوان یکی از موانع ساختاری برشمرد و افزود: ارتباط آقایان در محیط کار ماندگارتر و پایدارتر است و موجب می‌شود، اگر یکی در عرصه‌ای وارد شود بقیه آقایان را هم وارد کار کند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: موضوع بعدی حضور بانوان در عرصه‌های مدیریتی بر اساس رابطه‌های فامیلی است که خانم‌های دارای شایستگی بدون داشتن رابطه فامیلی را از عرصه دور نگه می‌دارد.

حکیم زاده با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش بیشترین تعداد کارمند زن را دارد، گفت: کار آموزشی و تربیتی خیلی سخت و پیچیده است، اما در همین وزارت خانه موقع انتصاب خانم‌ها سختگیری زیادی می‌شود و داشتن تجربه مدیریتی برای آنان را مطرح می‌کنند.

وی با بیان اینکه می‌گویند زنان باید پله پله رشد کنند، اظهار داشت:، اما این موضوع را برای مردان قائل نیستند.

حکیم زاده با بیان اینکه در برخی موارد برداشت‌های سطحی در مورد زنان اتفاق می‌افتد، گفت: به عنوان مثال در برخی شهر‌ها مذهبی بودن مردم شهر، را به عنوان مانعی برای مدیر شدن زنان مطرح می‌کنند در حالی که منافاتی میان مذهبی بودن و مدیر شدن زنان وجود ندارد.

تدوین منشور زن در اسلام، در دستور کار قرارگیرد

فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه امروز نیازمند انسجام بیشتر هستیم، افزود: تقویت هویت دختران و زنان برای این عرصه یکی از کار‌های مهم است.

وی گفت: اگر بتوانیم زنان کشور را در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی فعال کنیم می‌توانیم در عرصه بین المللی هم فعال شویم.

وی با بیان اینکه دیپلماسی زنان در دنیا در دست بانوان مسلمان است، عنوان کرد: از دلایل مسلمان شدن امروز در جهان در اعتراض به نگاه غرب به زنان است و از دلایل مهم مسلمان شدن زنان بحث مهریه و نفقه است.

محمد بیگی افزود: اگر بتوانیم در دولت، مجلس و قوه قضاییه دیپلماسی زنان را گسترش دهیم و صدای خانواده محور خود را به گوش جهان برسانیم آینده‌ای بر پایه خانواده خواهیم ساخت.

به گفته وی، لازم است تدوین منشور زن در اسلام، در دستور قرارگیرد و نگاه رهبر انقلاب در اجتهاد زن بر اساس ظرفیت زنان تبیین شود.

وی با بیان اینکه صرفا پست‌های مدیریتی را دنبال کنیم مشکل را حل نمی‌کند، افزود: هنوز در این زمینه شایسته سالاری نداریم، اما باید در تمام عرصه‌ها نقش آفرین باشیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: تقویت مشاغل خانگی، حمایت از زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و عشایر و همچنین مسکن و معیشت از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در دنیا بهترین حکمرانی، حکمرانی همنوردانه است و امروز به حکمرانی مادرانه در کشور نیاز داریم باید با توجه به اقشار ضعیف جامعه این نوع حکمرانی را پی بگیریم و نقش عملکردی زنان را باید در خانواده در نظر بگیریم و برای آسیب‌های اجتماعی طرحی در نظر داشته باشیم.

محمدبیگی گفت: امروز در مجلس درگیر لایحه کرامت زن و تامین امنیت زنان هستیم که در ۱۴ جلسه در مجلس مورد بررسی است و می‌تواند مسائل مهمی در این حوزه را حل کند.

وی با بیان اینکه با ایمان و اراده مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: توجه به فرایند‌ها و آسیب‌ها اهمیت دارد، زیرا نیروی پیشران جامعه در اختیار زنان است و می‌توانیم فرصت‌ها را خلق کنیم و اجازه نا امیدی را به جوانانمان نمی‌دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->