راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

موانع حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی | تدوین منشور زن در اسلام، در دستورکار قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۱۸۸۵۵
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
موانع حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی | تدوین منشور زن در اسلام، در دستورکار قرار گیرد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حضور زنان نقش بسزایی در امور مالی و برنامه‌ریزی‌ها دارد، گفت: موانع ساختاری، فرهنگی و موانع ذهنی دربرابر حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده روز چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) در نخستین نشست هم‌افزایی، تبادل تجربیات و تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم، با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی اظهار داشت: با نگاه به تجربه دنیا در به‌کارگیری زنان، درمی‌یابیم که حضور زنان موجب بهبود سیاست‌ها شده است و این کشور‌ها رفاه بیشتری در سیاست‌های خود نسبت به خانواده و زنان به کار گرفته‌اند.

وی، کمبود شبکه‌های حرفه‌ای را به عنوان یکی از موانع ساختاری برشمرد و افزود: ارتباط آقایان در محیط کار ماندگارتر و پایدارتر است و موجب می‌شود، اگر یکی در عرصه‌ای وارد شود بقیه آقایان را هم وارد کار کند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: موضوع بعدی حضور بانوان در عرصه‌های مدیریتی بر اساس رابطه‌های فامیلی است که خانم‌های دارای شایستگی بدون داشتن رابطه فامیلی را از عرصه دور نگه می‌دارد.

حکیم زاده با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش بیشترین تعداد کارمند زن را دارد، گفت: کار آموزشی و تربیتی خیلی سخت و پیچیده است، اما در همین وزارت خانه موقع انتصاب خانم‌ها سختگیری زیادی می‌شود و داشتن تجربه مدیریتی برای آنان را مطرح می‌کنند.

وی با بیان اینکه می‌گویند زنان باید پله پله رشد کنند، اظهار داشت:، اما این موضوع را برای مردان قائل نیستند.

حکیم زاده با بیان اینکه در برخی موارد برداشت‌های سطحی در مورد زنان اتفاق می‌افتد، گفت: به عنوان مثال در برخی شهر‌ها مذهبی بودن مردم شهر، را به عنوان مانعی برای مدیر شدن زنان مطرح می‌کنند در حالی که منافاتی میان مذهبی بودن و مدیر شدن زنان وجود ندارد.

تدوین منشور زن در اسلام، در دستور کار قرارگیرد

فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه امروز نیازمند انسجام بیشتر هستیم، افزود: تقویت هویت دختران و زنان برای این عرصه یکی از کار‌های مهم است.

وی گفت: اگر بتوانیم زنان کشور را در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی فعال کنیم می‌توانیم در عرصه بین المللی هم فعال شویم.

وی با بیان اینکه دیپلماسی زنان در دنیا در دست بانوان مسلمان است، عنوان کرد: از دلایل مسلمان شدن امروز در جهان در اعتراض به نگاه غرب به زنان است و از دلایل مهم مسلمان شدن زنان بحث مهریه و نفقه است.

محمد بیگی افزود: اگر بتوانیم در دولت، مجلس و قوه قضاییه دیپلماسی زنان را گسترش دهیم و صدای خانواده محور خود را به گوش جهان برسانیم آینده‌ای بر پایه خانواده خواهیم ساخت.

به گفته وی، لازم است تدوین منشور زن در اسلام، در دستور قرارگیرد و نگاه رهبر انقلاب در اجتهاد زن بر اساس ظرفیت زنان تبیین شود.

وی با بیان اینکه صرفا پست‌های مدیریتی را دنبال کنیم مشکل را حل نمی‌کند، افزود: هنوز در این زمینه شایسته سالاری نداریم، اما باید در تمام عرصه‌ها نقش آفرین باشیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: تقویت مشاغل خانگی، حمایت از زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و عشایر و همچنین مسکن و معیشت از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در دنیا بهترین حکمرانی، حکمرانی همنوردانه است و امروز به حکمرانی مادرانه در کشور نیاز داریم باید با توجه به اقشار ضعیف جامعه این نوع حکمرانی را پی بگیریم و نقش عملکردی زنان را باید در خانواده در نظر بگیریم و برای آسیب‌های اجتماعی طرحی در نظر داشته باشیم.

محمدبیگی گفت: امروز در مجلس درگیر لایحه کرامت زن و تامین امنیت زنان هستیم که در ۱۴ جلسه در مجلس مورد بررسی است و می‌تواند مسائل مهمی در این حوزه را حل کند.

وی با بیان اینکه با ایمان و اراده مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: توجه به فرایند‌ها و آسیب‌ها اهمیت دارد، زیرا نیروی پیشران جامعه در اختیار زنان است و می‌توانیم فرصت‌ها را خلق کنیم و اجازه نا امیدی را به جوانانمان نمی‌دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->